Astăzi pregătim somon copt în rolă.
Ingrediente:
- 1 lingură miere de albine lichidă
- 1 linguriţă seminţe de coriandru pisat
- Frunze de salată pentru decor
Pentru piureu de avocado:
Să începem!!!Curăţim fileul de somon de piele şi oase.Preparăm marinada: amestecăm sosul de soia, mierea, sucul de lime şi
coriandrul pisat.Aranjăm frunzele de salată, punem somonul deasupra. Piureul de avocado îl aranjăm alături.Poftă Bună!!!Marinăm peştele 10-15 minute. Presurăm cu susan şi îl punem în forma şi dăm la rolă. Coacem 12-15 min la temp 175°C. Fiţi
atenţi să nu uscaţi peştele!În acest timp preparăm piureul din avocado. Avocado îl curăţim de piele,
îl pisăm cu furculiţa adaugînd un pic de sare şi piper, sos de lime dupa gust
(sosul de lime va permite ca piureul să nu se oxideze!).
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu